POLICIJA UHAPSILA MALOLETNIKA U BAČKOJ TOPOLI, POSLE UBISTVA U MILEŠEVU

Strašan zločin dogodio se sinoć u mestu Mileševo kada je Ljubiša B. (18) ubio svoju rođaku Stanu M.(65), a potom pobegao.

Strašan zločin dogodio se sinoć u mestu Mileševo kada je Ljubiša B. (18) ubio svoju rođaku Stanu M.(65), a potom pobegao.

On se sumnjili da je iskoristio poverenje nesrećne žene, ušao kod nje u kuću, a potom je tukao tupim predmetom, izbo oštrim predmetom, a onda i davio. 

Prema nezvaničnim saznanjima sinoć između 22 i 23 časa počinjeno je ubistvo u Mileševu.

Počinilac (2005) kog je policija identifikovala je usmrtio stariju ženu i uzeo njen automobil opel suzu crvene boje, bečejskih tablica i otišao u pravcu Bačke Topole.

Policija je pronašla automobil u blizini Biblioteke u tom mestu, a potom se dala u intenzivnu potragu za osamnaestogodišnjim osumnjičenim.

Prema još nepotvrđenim informacijama, policiju je navodno pozvao njegov otac oko 21 čas i rekao da ima saznanja da je njegov sin izvršio zločin.

Automobil je ostavio u centru grada i pobegao u nepoznatom pravcu.

Za počiniocem je pokrenuta potraga, dok se na ostavljenom automobilu radila forenzička obrada.

policija ga je, posle intenzivne potrage, pronašla u Bačkoj Topoli.

Meštani o ubijenoj ženi imaju smao reči hvale. Isticali su da su u šoku, da je svima pomagala i da nije imala novca, te da ne veruju da je u pitanju ubistvo iz koristoljublja.

You May Also Like

More From Author