SRBIJA-ITALIJA BESPLATNO U BAČKOJ TOPOLI

„Orlićima“ predstoji naporan rad, pošto ih već u petak, 24. marta u 18 časova (Stadion TSC, Bačka Topola) očekuje prijateljski susret sa selekcijom Italije. Dva dana kasnije sledi put u Španiju, a potom će izabranici selektora Gorana Stevanovića imati i drugu proveru 28. marta od 14 časova u Marbelji protiv selekcije SAD.

Mladu reprezentaciju Srbije (U-21) očekuje jesenji start u kvalifikacijama za Prvenstvo Evrope, a u sklopu priprema za uspešan nastup, izabranici selektora Gorana Stevanovića imaju dve provere. Prva je protiv Italije, 24. marta u Bačkoj Topoli od 18,00 na stadionu u Bačkoj Topoli.

Istočna tribina TSC Arene biće otvorena za publiku, dakle slobodan ulaz, a ulaznice se mogu preuzeti na dan utakmice od 16,00. Jedna osoba može da dobije maksimalno pet ulaznica. Drugi meč Orlići igraju 28. marta u Marbelji (14,00), rival je selekcija SAD.

“Orlići” će se za meč sa Italijanima pripremaju na Ubu. Zbog povreda su trening morali da napuste Mihajlo Ilić, Nikola Jojić i Nemanja Đeković, a selektor Goran Stevanović je u nacionalni tim naknadno pozvao Vukašina Krstića (TSC), Srđana Hrstića (Spartak) i Filipa Vasiljevića (Grafičar), koji je zamenio povređenog Nemanju Jovića.

Srbija se sprema za kvalifikacije za EP, koje će biti održano 2025. godine. “Orlići” se nalaze u grupi F sa Engleskom, Severnom Irskom, Luksemburgom, Ukrajinom i Azerbejdžanom, a kvalifikacije za EP će startovati u septembru ove godine.

You May Also Like

More From Author