VUČIĆ – PONOSAN SAM NA SVE ŠTO SMO URADILI

Predsednik Srbije i član SNS Aleksandar Vučić poručio je danas na predizbornoj konvenciji naprednjaka i koalicionih partnera u Novom Sadu da su izbori 2. juna od ogromnog značaja za sve opštine i gradove u kojima će biti održani i za celu Srbiju. Predsednik bačkotopolskog opštinskog odbora Saša Srdić   jе podsеtio na važnost prеdstojеćih izbora i zahvalio sе ovde prisutnim iz Bačke Topole ali svim drugim, na marljivom i prеdanom radu, kao i na zalaganjima da Srbija idе naprеd.

“Ponosan sam na sve ono što smo uradili, ponosan sam što smo pokazali da i svi mi koji ne moramo u svemu da smo saglasni kada je u pitanju opstanak naše zemlje možemo da budemo zajedno i možemo da radimo zajednički u interesu svih naših građana. Hvala ljudima koji su dobro razumeli težinu trenutka, hvala našim koalicionim partnerima”, naglasio je Vučić.

Pozdravio je sve koalicione partnere SNS i istakao da je danas svejedno iz koje partije neko dolazi i da je važno da zajednički obave veliki posao.

“Mi se spremamo da budemo domaćini Ekspa 2027. godine. I to nije samo pitanje Ekspa koji će se održati u Beogradu. To nije pitanje samo novih aerodromskih zgrada, novih kontrolnih tornjeva i pista, novih železničkih pruga od aerodroma do centra Beograda, Obrenovca i drugih mesta. To nije pitanje ni najvećeg centra za vodene sporte u Evropi, ni najvećeg i najlepšeg nacionalnog stadiona u ovom delu Evrope. Nije pitanje ni novih sajamskih prostorija, novih pristaništa, marina… Ne, to je pitanje hoćemo li imati najbolju brzu saobraćajnicu i od Bačkog brega preko Sombora, Kule, Vrbasa, Srbobrana, Bečeja do Kikinde i Crnje“, naveo je Vučić.

“Hoćemo da razvijamo celu Srbiju. Hoćemo da obezbedimo mnogo više plata i penzije. Ne zaboravite, pre samo deset godina prosečna plata u Novom Sadu je bila 452 evra. Nije ona danas Bog zna kako velika, ali je 960 evra. I moraće da bude preko 1.600 evra do 2027. godine. Za to je potrebno da uložimo ogroman trud i rad. Da uložimo ogromnu energiju, ali i da radimo u saradnji sa lokalnim samoupravama“, poručio je Vučić.

Istakao je da nikada od opozicije nije čuo koji će novi most izgraditi i koju će to fabriku da dovedu, kako će da smanje zaposlenost, kako će da pomognu penzionerima, šta će da urade za naše žene, šta će bilo gde da naprave.

O tome ćute kao zaliveni, jer ih to ne interesuje dodao je Vučić.

Predsednik Opštinskog odbora SNS-a za Bačku Topolu, Saša Srdić, predvodio je u Novom Sadu veću grupu članova i simpatizera stranke i tom prilikom rekao –

Na izborima ćеmo glasati o tomе da li ćе Srbija da sе vrati u pеriod prе 2012. godinе i da bukvalno svе što smo zajеdnički stvarali poništimo i uništimo, ili ćеmo nastaviti putеm sigurnе budućnosti, nastaviti da razvijamo Srbiju. Srbija, svaka opština ponaosob , pa i naša, ima pravo na budućnost i baš zbog toga u pobеdе, u pobеdе za Srbiju, u pobеdе za naš narod, u pobеdе za našu budućnost

You May Also Like

More From Author