TRODNEVNA ŽURKA NA POLUOSTRVU JEZERA

Kao i prethodne godine, i ove godine organizuje se muzički festival na poluostrvu bačkotopolskog jezera.Glavni pokrovitelj manifestacije i ove godine je Opština Bačka Topola

F

. Festivali u Bačkoj Topoli, važi za mesta odličnog provoda i druženja. Koliko je popularan najbolje svedoči činjenica da festival poseti nekoliko hiljada ljudi i zemlje, regiona . Manifestacija hrane i pića, ugostiteljstva i svega sličnog što Vam može pasti na pamet.

Nosi naziv “Lake Fest” i okupiće mnogo eminentnih muzičara: ByeAlex i Slepp , Wellhello i Colonia, koji će održati dvočasovni koncert, a festival će upotpuniti i nastupi Voyage, In Vivo, Yamina, Breda Bia, Vuk Mob i mnogi drugi. Festival traje od 22. do 24. juna.

Cena ulaznice je 4.000 dinara za sva tri dana, po danu cena iznosi 1.500 dinara, a za decu do 14 godina festival je besplatan, naravno uz nadzor roditelja. Karta za kampovanje u obližnjem smeštaju je 500 dinara za tri nođi i opremljen je kupatilima i toplim tuševima.

 Kroz nekoliko letnjih dana u junu posetioci poluostrva mogu da uživaju u muzici na nekoliko bina, kao i da probaju najbolja domaća i strana piva. Ovaj čuveni festival koji se održava u samom centru živopisnog ambijenta bačkotopolskog jezera, prava je poslastica kako za ljubitelje dobrog zvuka, tako i za ljubitelje putovanja, budući da ova domaća lepotica važi za vrlo atraktivnu turističku destinaciju.

You May Also Like

More From Author