TSC U NOVU ETAPU SA NOVIM IGRAČIMA

“Fudbaleri su prethodnih dana uradili testiranja i lekarski pregled, a predviđeno je da kod kuće treniramo narednih deset dana. Prvu utakmicu igraćemo 1. jula sa Voždovcem, da bi već 3. otputovali na jedanaestodnevne pripreme na  Pohorje. Po povratku, 14. jula, ostaće nam još nedelju dana do početka prvenstva“, rekao je Lazetić

Vlalukin je stigao na TSC arenu iz letonskog RFS-a, igra na poziciji desnog beka, a posle škole Partizana afirmisao se u Metalcu iz Gornjeg Milanovca, baš pod palicom sadašnjeg trenera TSC-a Žarka Lazetića.Prelazni rok u Srbiji će zvanično početi 26. juna i trajaće do 15. septembra. Ipak, dobar deo transfera je već odrađen, pojedini klubovi su dobro popunili „roster“. TSC je načinio rekordnu prodaju, Petar Ratkov je u transferu od pet miliona evra potpisao za austrijski Salcburg. Pitanje je da li još neki srpski klub u ovom trenutku može da ostvari transfer u tim razmerama.

Jovan Vlalukin (24) je novi igrač TSC-a. Mladi desni bek se vraća iz Letonije iz ekipe RFS. Prošao je školu Partizana, a posle je igrao u ekipi Metalca iz Gornjeg Milanovca.

Lazar Mićić (20) je potpisao za TSC. Mlado krilo je prošao školu Partizana, a stiže iz ekipe Loznice.

Pre njih, TSC je doveo Nikolu Simića iz Vojvodine i otkupio Nikolu Kuveljića od Visle iz Krakova.

TSC

Došli: Stanić (Crvena zvezda), N. Simić (Vojvodina), Preradov, Teofilović (omladinci), Vlalukin (RFS, Letonija)

Otišli: Ratkov (Salcburg), L. Ilić (povratak sa pozajmice), Filipović (Čukarički), Krsmanović (Teplice)

Šef stručnog štaba TSC-a Žarko Lazetić je najavio odlazak na pripreme u Sloveniju i planove za kluba pred početak nove sezone.

“Fudbaleri su prethodnih dana uradili testiranja i lekarski pregled, a predviđeno je da kod kuće treniramo narednih deset dana. Prvu utakmicu igraćemo 1. jula sa Voždovcem, da bi već 3. otputovali na jedanaestodnevne pripreme na  Pohorje. Po povratku, 14. jula, ostaće nam još nedelju dana do početka prvenstva“, rekao je Lazetić.

You May Also Like

More From Author