NAŠA SNAGA SU NAŠI LJUDI

Pozivam da 17. decembra uradimo sve da budućnost pobedi. I pored svih izazova Srbija ne sme da stane. U pobede za život, otadžbinu, našu decu, unuke. I neka nam Sveta Petka pomogne, a narod će 17. decembra odlučiti. Posle ovog svečanog običaja, lomljenja pogačepredsednik je putem medija čestitao slavu svim članovima stranke, kao i ostalim sugrađanima koji slave Svetu Petku.

Krsna slava Srpske napredne stranke – Sveta Petka, svečano je obeležena u Bačkoj Topoli. U duhu tradicije, proslava je započeta dočekom gostiju od strane domaćina – predsednika opštinskog odbora Saše Srdića. Tradicionalnom lomljenju slavskog kolača prisustvovao je velik broj gostiju . Posle ovog svečanog običaja, predsednik je putem medija čestitao slavu svim članovima stranke, kao i ostalim sugrađanima koji slave Svetu Petku.

Srdić je pozdravio je sve prisutne, ali njegove želje nisu bile vezane samo za uspeh stranke, već iza razvoj Bačke Topole i stvaranje lepše budućnosti za sve bačkotopolčane. Rekao je – “ako je suditi po broju mladih koji su bili prisutni na slavi, kao gosti ili kao pomoć u organizaciji, onda je sasvim sigurno da ova stranka ima budućnost u koju verujemo”

– Čestitam krsnu slavu svim građanima koji je slave. Ponosan što smo se okupili oko slavske trpeze u Bačkoj Topoli, kao u skoro svim opštinama u Srbiji, da se pripremimo za ono što nas čeka. Mnogo smo uradili za 15 godina. Imamo još da radimo. Naša snaga su naši ljudi. Pozivam da 17. decembra uradimo sve da budućnost pobedi. I pored svih izazova Srbija ne sme da stane. U pobede za život, otadžbinu, našu decu, unuke. I neka nam Sveta Petka pomogne, a narod će 17. decembra odlučiti – rekao je Srdić okupljenima.

PODSETIO JE SRDIĆ, NA REČI, PREDSEDNIKA -“Uz slavski kolač, žito i vino, obeležili smo ovaj svečani dan, sa željom da nam uspesi u borbi za bolji život naših građana budu još veći”, rekao je  Vučević i dodao “Duh pravoslavlja nam je uvek bio zvezda vodilja i u najmračnijim, najtežim vremenima, kada smo osvojili poverenje naroda da spasavamo iznurenu i izmučenu Srbiju”.

PoREDSEDNIK SNS-a U BAČKOJ TOPOLI izjavio je da kao velika i snažna porodica, koja svake godine prima članove i dočekuje ih otvorenih vrata, Srpska napredna stranka, morala je da dobije velikog i snažnog zaštitnika – Svetu Petku.

You May Also Like

More From Author