OGROMAN USPEH , TSC REMI SA OLIMPIAKOSOM – NAREDNI SUSRET SA FRAJBURGOM U BAČKOJ TOPOLI, 26 OKTOBRA

Drugo po snazi takmičenje u Evropi donosi i određene benefite, ako se oni prvobitno ostvare, naravno.Samim učešćem u njemu, TSC je zaradio sebi značajnu finansijsku sumu, dok su sada na nju dodali i još malo novca zbog remija. Prema pravilniku, remi u grupnoj fazi Lige Evrope donosi oko 211.000 evra, što je dobar iznos za uslove u Srbiji.

Trener TSC-a Žarko Lazetić bio je veoma zadovoljan posle susreta sa Olmpijakosom, a nakon susreta je imao poruku.

Od primljenog gola. To je bila barijera, respekt prema Olimpijakosu. Bili smo stegnuti, promenili smo raspored onda i ofanzivno i defanzivno, to nam je donelo benefit. Rekao sam igračima u svlačionici da osećam da će biti dobro. Pokušavali smo i pokušavali i eto, velika stvar. Da kažem da TSC nije zadovoljan bodom protiv Olimpijakosa, eto… Nismo hteli da kažemo da nam je uteha dosta, nego smo uzeli nešto. Evo za srpski fudbal je veliki uspeh, za one sve koji su se brinuli da ćemo se brukati. Uzeli smo jedan bod i potrudičemo se da uzmemo još – kazao je Lazetić, a onda nastavio o samom kraju susreta kada je TSC i poravnao.

TSC je ulaskom u Ligu Evrope uspeo da osvoji tri boda za koeficijent, ali će te bodove morati da odbrani, što znači da im je potrebno da imaju makar jednu pobedu i jedan remi (ili tri remija).

Što znači da su oni ovim remijem uspeli da odbrane tek jedan, a da je potrebno da to urade i sa preostala dva.

Klub iz Bačke Topole svoje učešće u Ligi Evrope počeo je u gostima protiv Vest Hema, a prvi meč kod kuće, u Bačkoj Topoli, TSC igrao je protiv Olimpijakosa 5. oktobra u drugom kolu grupe A, nerešeno2-2. TSC je u svom istorijskom nastupu u Ligi Evrope ugostio u Bačkoj Topoli, prvo Olimpijakos 5. oktobra, zatim dočekuje , Frajburg 26. oktobra, a poseban spektaktl biće dolazak Vest Hema 30. novembra.

TSC je odredio da od 11. septembra krene prodaja paketa ulaznica za sve mečeve koje igra kod kuće.

Najjeftinija su mesta na severnoj i južnoj tribini, za koja je potrebno izdvojiti 4.000 dinara, dok sedište na istoku košta 6.000 dinara. Za vlasnike sezonskih ulaznica obezbeđen je popust, pa će za njih cena paketa za severnu i južnu tribinu biti 2.700 dinara, za istok 3.600 dinara.

Za mesto na zapadu će biti potrebno izdvojiti veću svotu novcu. Odnosno, najmanje iznosi paket za VIP bronzu, 10.000 dinara, dok su ostali skuplji. Silver sektori, dva i tri, su 15.000 i 18.000 dinara, gold je 20.000 dinara, a platinum je najskuplji sa 24.000.

Valja znati, Fudbaleri Vest Hema uspeli su da na gostujućem terenu savladaju ekipu Frajburga rezultatom 1:2 u drugom kolu grupne faze Lige Evrope. Ovaj rezultat nije loš za naš TSC. Topolčanima posle remija sa Olimpijakosom slede dva susreta protiv Frajburga, pa ako uspeju da dođu do pozitivnih rezultata u Nemačkoj i kod kuće, ko zna, možda ima nade za to treće mesto.

You May Also Like

More From Author