VUČIĆ PRED PUNIM SPENSOM,BROJNI BAČKOTOPOLČANI PODRŽALI SKUP

ALEKSANDAR VUČIĆ rekao je radostan što vidi mnogo mladih i što vidi da su veseli i da slave pobedu.Predizborni skup liste „Aleksandar Vučić – Srbija ne sme da stane“ održan je danas u Novom Sadu

Možemo reći da smo svih ovih godina bili u kampanji i da su svi građani BAČKOTOPOLSKE OPŠTINE prepoznali snagu, jačinu i želju članova i rukovodstva SNS da naša opština nastavi putem prosperiteta, napretka, uspeha i da zadrži ono mesto koje mu zaista i pripada- rekao je u Novom Sadu predsednik Opštinskog odbora SNS-a Saša Srdić

Obratio se predsednik Srbije Aleksandar Vučić, kao i drugi visoki zvaničnici, te uvaženi članova društva okupljeni oko ove liste.

– Ono što se zbiva za 4 dana, izbori, nisu šala. Nikada nije bilo važnije ni ozbiljnije, nikada nam nije bila potrebna veća odgovornost. Zbog saznanja kakvi nas pritisci očekuju što čuvamo KiM, jer nećemo da se odreknemo od onoga što pripada i pripadaće napoj zemlji – kazao je Vučić.

Na ove reči, zaorilo se “Kosovo je srce Srbije” u SPENS-u.

– Biće pritisaka oko uvođenja sankcija RF, i mnogo drugih pritisaka. Ekonomski rast u Evropi nije na visokom nivou, što će generisati i druge probleme. Zato je važno da imamo jednu politiku. Pitanje je da li ćemo moći da vodimo ozbiljnu i odgovornu politiku. Oni koji se predstavljaju da su naši proivnici, nemaju svoju politiku. Imaju 20 različitih stavova po pitanju šta hoće da urade za ovu zemlju. To je mnogo veća opasnost nego što možete da zamislite – upozorio je Vučić.

– Ta politika koju ova zemlja mora da vodi mora da bude usmerena napretku, a ne politika mržnje. I Lazar i janko su mogli da vide koliko je na političkoj strani važno, kako je moralno biti na ovoj strani, u normalnim zemljama ne postoji to kako su oni prošli kada su nas podržali. Po ceo dan vode kampanju pritiv Nikole Jokića i Nikole Pejakovića. U sve se poni razumeju, samo se nisu razumeli u državu dok su je vodili. Ne zaboravite, do 2012. godine sve smo izgubili, fabrike, Crnu Goru, a 2008. su doneli odluku o proglašenju nezavisnosti KiM. To je zato što ste imali rpedsednika i premijera koji se nisu slagali i ni jednu dobru odluku nisu mogli zajednički da donesu. Srbija ne može da ide napred ukoliko ne pobedi lista Srbija ne sme da stane, nećemo moći ni da radimo ni da gradimo ništa – kazao je Vučić.

Na ove reči, u masi se zaorilo “Pobeda!”.

– Da budemo fer prema sebi, jesmo li maštali o tome da koristimo voz BG.-Subotica-Novi Sad, zaboravili smo da postoji, a danas imamo najbržu prugu i najbolje vozove u ovom delu Evrope, i završavamo do Subotice do kraja 2024. godine – najavio je Vučić.

-Polako se približavamo kraju jedne od najuspešnijih kampanja SNS u SRBIJI I NAŠOJ BAČKOJ TOPOLI pod sloganom „SRBIJA- BAČKA TOPOLA ne sme da stane“. Možemo reći da smo svih ovih godina bili u kampanji i da su svi građani BAČKOTOPOLSKE OPŠTINE prepoznali snagu, jačinu i želju članova i rukovodstva SNS da naša opština nastavi putem prosperiteta, napretka, uspeha i da zadrži ono mesto koje mu zaista i pripada- da budemo jedan od uspešnijih, razvijenijih i lepših opština naše prelepe države Srbije- rekao je predsednik opštinskog odbora Saša Srdić i pozvao sve sugrađane da u nedelju, 17. decembra, pokažu građansku odgovornost, izađu na birališta i glasaju za listu „Aleksandar Vučić- Srbija ne sme da stane“.

You May Also Like

More From Author