BAČKA TOPOLA/ STIŽU NOVI BRENDOVI -LIDL , MAXI, PEPCO STIŽU

Uskoro neki brendovi po prvi put dolaze u Bačku Topolu. Pred Lidla stiže poljski Pepco u kome možete da pronađete igračke, opremu za domaćinstvo, ali i garderobu. Dolazi i dobro poznati Maxi pa će tako bačkotopolčani dobiti još jedan megamarket. 

Kompanija Lidl je već dobila sve potrebne dozvole od lokalne samouprave pa kreće realizacija. Na uglu ulica Glavna i Ohridska već su u toku pripreme kako bi uskoro počela izgradnja.

“Lidl prodavnice u Srbiji, pa tako i buduća prodavnica u Bačkoj Topoli, se odlikuju modernijim dizajnom, prostranim prodajnim prostorom i parking mestima, sve u skladu sa novim internacionalnim standardima gradnje”, navedeno je u toj kompaniji. Lidl će stanovnicima Bačke Topole ponuditi pažljivo odabran asortiman prilagođen potrebama domaćih potrošača, koji trenutno čini oko 1.800 proizvoda u stalnoj ponudi, od kojih je više od 600 od domaćih dobavljača. U kratkotrajnoj ponudi, svakog četvtka kroz tematske nedelje prehrambeni asortiman osvežava se ukusima inspirisanim različitim kuhinjama sveta, poput azijske, francuske ili italijanske.

U međuvremenu, uveliko su u toku i radovi na pripremi zemljišta na raskrsnici ulica Glavna i Adi Endre, koje se priprema za izgradnju Maxi i Pepco prodavnica.

Maxi je kreiran tako da odgovori na sve potrebe modernih kupaca, supermarket raspolaže sa više od 4000 raznovrsnih proizvoda prehrane i neprehrane. Poseban akcenat stavljen je na svež asortiman, pa će tako potrošači moći uživati u kvalitetnoj kupovini na odeljenjima pijace, samouslužne mesare i delikatesa, a savršen miris i ukus peciva koji se spremaju u Maxi pekari posetiocima donose uživanje svim čulima.

U Pepcu kažu – “Stručnjaci za kontrolu kvaliteta sarađuju sa eksternim akreditovanim laboratorijama i organizacijama za sertifikaciju koje proveravaju i potvrđuju usklađenost asortimana sa odgovarajućim standardima. Rezultat ove saradnje su oznake i simboli dodeljenih sertifikata, koji se nalaze na proizvodima.

You May Also Like

More From Author