BAČKA TOPOLA – VINSKI TRG I ULICA VINA PUN POGODAK ORGANIZATORA

 Otvorena je „vinska ulica“ u kojoj su posetioci mogli da degustiraju vina vinarija iz Fruškogorskog vinogorja, kao i iz regionaBačke Topole. Uz vina u ponudi su i specijaliteti od meda sušenog razni sirevi, strudle…po kojima je ovaj kraj poznat. Predsedni opštine Adrijan Satmari,najavio još jedan susret u septembru.

Po prvi put održava u Bačkoj Topoli, ove godine 18 maja. Prostor ispred Gradskog muzeja pretvara se u  „u TRG VINA”, i sa Vinskom ulicom.

Degustacija vina više ne može biti jedini put prodaje. Isticanje kvaliteta ili neke druge prednosti vina kako bi našli put do kupca nije jedini način. Svaka vinarija, a posebno mala vinarija treba da ima priču koja će se prilagoditi novom potrošačkom tržištu potaknutom iskustvima koju brendovi pružaju i pričom iza samog brenda. Zato treba da se razmišlja o imidžu, ali i o identitetu vinarije jer su to dva pojma koja se razlikuju. To smo im pružoli u bačkotopolskoj majskoj noži- kažu organizatori.

U okviru paviljona od preko 200 kvadratnih metara i „Vinske ulice” predstavlja raznovrsnim tematskim sadržajima u okviru kampanje pod sloganom „Od klasike do magije”, koja najbolje odslikava njene turističke, vinske i gastronomske osobenosti i inovativnost, kao i multukulturalnost i multietničnost

You May Also Like

More From Author