JOŠ JEDNA EVROPSKA JESEN – ZAGARANTOVANO MESTO U LIGI KONFERENCIA

Tim iz Bačke Topole će igrati u plej-ofu za Ligu Evrope, a ako ne uspije da se plasira u to takmičenje, ima zagarantovano mjesto u Ligi konferencija.. Tim iz Bačke Topole će igrati u plej-ofu za Ligu Evrope, a ako ne uspije da se plasira u to takmičenje, ima zagarantovano mjesto u Ligi konferencija.

Trijumfu u finalu Kupa protiv Vojvodine u Loznici rezultatom 2:1 obradovali su se navijači Zvezde, ali i svi oni kojima je na srcu TSC iz Bačke Topole.

Naime, osvajanje Kupa od strane Crvene zvezde znači da će trećeplasirani tim iz Super lige Srbije preuzeti mesto pobednika Kupa i nastupiti u plej-ofu za plasman u Ligu Evrope. 

TSC će sigurno završiti kao treći i na taj način je drugu sezonu zaredom osigurao igranje grupne faze nekog evropskog takmičenja. Ukoliko tim iz Bačke Topole ne uspe da se plasira u Ligu Evrope, u kojoj se takmičio ove sezone, ima zagarantovano mesto u Ligi konferencija.

 Topolčani će igrati u kvalifikacijama za Ligu Evrope, od poslednjeg četvrtog kola, pa ako prođe, igraće u tom takmičenju, a ako ispadne, svakako će ići u grupnu fazu Lige konferencije. Rivali TSC-u u toj četvrtoj rundi, po trenutnom stanju stvari su Ajaks (Holandija), Braga (Portugalija), LASK (Austrija), Bašakšehir (Turska), Molde (Norveška), Plzenj (Češka), Ludogorec (Bugarska), Sparta Prag (Češka), Šerif (Moldavija), Malme (Švedska) i APOEL (Kipar).

You May Also Like

More From Author