ZBOG PIJANSTVA, ODUZET AUTOMOBIL PA BICIKL

U okolini Bačke Topole, zatečen je i pedesetpetogodišnjak za koga je utvrđeno da vozi bicikl u stanju potpune alkoholisanosti, sa 2,38 promila alkohola u organizmu, kao i da ga je u poslednje dve godine Prekršajni sud dva puta pravnosnažno osudio zbog težih prekršaja. Prvo mu policija oduzela automobil a potom i bicikl

 U Bačkoj Topoli kontrolisan je devetnaestogodišnjak koji je upravljao automobilom bez vozačke dozvole i pod dejstvom marihuane, a daljom kontrolom utvrđeno je da se na vozilu nalaze nepripadajuće registarske oznake.

U okolini Bačke Topole, zatečen je i pedesetpetogodišnjak za koga je utvrđeno da vozi bicikl u stanju potpune alkoholisanosti, sa 2,38 promila alkohola u organizmu, kao i da ga je u poslednje dve godine Prekršajni sud dva puta pravnosnažno osudio zbog težih prekršaja. Njemu je u skladu sa novom merom iz Zakona o bezbednosti saobraćaja na putevima, privremeno oduzet bicikl. Ovom vozaču, saobraćajna policija je početkom  meseca, zbog učinjenih istih prekršaja privremeno oduzela automobil i postupak pred nadležnim sudom je u toku.

Svim vozačima je određeno zadržavanje i protiv njih će biti podntete odgovarajuće prekršajne prijave.

materijalnom štetom.

You May Also Like

More From Author