LAZETIĆ OTIŠAO, LAZETIĆ DOŠAO

Zanimljivo, Lazetić je od dolaska na pozajmicu iz Milana TSC, uspeo već četiri puta da zatrese mrežu, što mu je sjajna polazna tačka u borbi za prvog špica u novoj sezoni. Marko Lazetić (2004) je četvrto pojačanje TSC-a u letnjem prelaznom roku. Mladi napadač koji je prošao fudbalsku školu Crvene zvezde i igrao za sve mlađe selekcije Srbije je igrač AC Milana, a igrao je i za SCR Altach iz Austrije i za holandski Fortuna Sittard. Dolazi Uu TSC na jednogodišnju pozajmicu.

Pravu fudbalsku lekciju održao je, nedavno, TSC timu iz Murske Sobote koji ove godine obelažava sto godina postojanja kluba. Fudbaleri kluba iz Bačke Topole su delovali kao savršeno naštiman orkestar, u kojem svi jasno prate dirigenta. Sve linije tima Deana Klafurića su delovalo perfektno, uz izuzetno nadahnut vezni red koji je doneo prevagu, uz raspucanu „dugu devetku“, Marka Lazetića. Nekoliko stotina gledalaca na stadionu Fazanerija posmatralo je visoku pobedu gostiju, koji su nakon kanonade u prvom delu pridodali u nastavku još jedan pogodak – 4:0.

Zanimljivo, Lazetić je od dolaska na pozajmicu iz Milana TSC, uspeo već četiri puta da zatrese mrežu, što mu je sjajna polazna tačka u borbi za prvog špica u novoj sezoni.

Marko Lazetić (2004) je četvrto pojačanje TSC-a u letnjem prelaznom roku. Mladi napadač koji je prošao fudbalsku školu Crvene zvezde i igrao za sve mlađe selekcije Srbije je igrač AC Milana, a igrao je i za SCR Altach iz Austrije i za holandski Fortuna Sittard. Dolazi na jednogodišnju pozajmicu u TSC.

You May Also Like

More From Author