BAČKA TOPOLA-DR”JANOŠ HADZI” TROGLAVIM ULTRAZVUKOM DO BOLJE DIJAGNOSTIKE

Estimated read time 1 min read

BAČKA TOPOLA – Zahvaljujući sredstvima obezbeđenim na konkursu Uprave za kapitalna ulaganja AP Vojvodine, domovi zdravlja u Bačkoj Topoli, Čoki, Bačkom Petrovcu, Kanjiži, a prethodnih meseci i u Senti, Malom Iđošu, Novom Sadu, obezbedili su neophodnu medicinsku opremu sa kojom će građanima pružati preko potrebnu medicinsku pomoć, kaže se u saopštenju koje je stiglo iz pokrajinske vlade.

Građanke koje žive na teritoriji opštine Bačka Topola biće u prilici da redovne preglede u domu zdravlja obavljaju na ultrazvučnom aparatu najnovije tehnogije sa tri sonde, što će omogućiti kvalitetnije preglede, a samim tim i bolju dijagnostiku. Vrednost nabavljene opreme je 4.406.953,00 dinara.

– Ulažući u primarnu zdravstvenu zaštitu preko Uprave za kapitalna ulaganja AP Vojvodine, Pokrajinska vlada svim građanima obezbeđuje jednake uslove za lečenje i kvalitetnu zdravstvenu zaštitu, doprinoseći na taj način kako jačanju svesti građana o prevenciji bolesti, tako i uspešnijem lečenju obolelih pacijenata u manjim vojvođanskim mestima – kaže se na kraju saopštenja.

You May Also Like

More From Author

27Comments

Add yours
  1. 14
    my link

    … [Trackback]

    […] There you can find 28403 additional Information on that Topic: btpublicnews.co.rs/2016/09/dr-janos-hadzi-troglavim-ultrazvukom-do-bolje-dijagnostike/ […]

+ Leave a Comment