Loading

wait a moment

BAČKA TOPOLA-DR”JANOŠ HADZI” TROGLAVIM ULTRAZVUKOM DO BOLJE DIJAGNOSTIKE

BAČKA TOPOLA – Zahvaljujući sredstvima obezbeđenim na konkursu Uprave za kapitalna ulaganja AP Vojvodine, domovi zdravlja u Bačkoj Topoli, Čoki, Bačkom Petrovcu, Kanjiži, a prethodnih meseci i u Senti, Malom Iđošu, Novom Sadu, obezbedili su neophodnu medicinsku opremu sa kojom će građanima pružati preko potrebnu medicinsku pomoć, kaže se u saopštenju koje je stiglo iz pokrajinske vlade.

Građanke koje žive na teritoriji opštine Bačka Topola biće u prilici da redovne preglede u domu zdravlja obavljaju na ultrazvučnom aparatu najnovije tehnogije sa tri sonde, što će omogućiti kvalitetnije preglede, a samim tim i bolju dijagnostiku. Vrednost nabavljene opreme je 4.406.953,00 dinara.

– Ulažući u primarnu zdravstvenu zaštitu preko Uprave za kapitalna ulaganja AP Vojvodine, Pokrajinska vlada svim građanima obezbeđuje jednake uslove za lečenje i kvalitetnu zdravstvenu zaštitu, doprinoseći na taj način kako jačanju svesti građana o prevenciji bolesti, tako i uspešnijem lečenju obolelih pacijenata u manjim vojvođanskim mestima – kaže se na kraju saopštenja.

16 thoughts on “BAČKA TOPOLA-DR”JANOŠ HADZI” TROGLAVIM ULTRAZVUKOM DO BOLJE DIJAGNOSTIKE

  1. Pingback: winbet
  2. Pingback: sbo
  3. Pingback: t dispensary
  4. Pingback: Investment
  5. Pingback: 홀덤
  6. Pingback: my link

Leave a Reply