ZA TOP EXPO 14. PRIJAVLJENO PREKO 150 IZLAGAČA IZ REGIONA

Estimated read time 2 min read

Na bačkotopolskom 14. Sajmu poljoprivrede i privrede Expo se očekuje najveći dosadašnji broj izlagača i posetilaca. Ove godine će se održavati na novom mestu, na prostoru pijace. Glavni sponzor je Udruženje poljoprivrednika Bačke Topole.

Sajam poljoprivrede i privrede je prilika da se na jednom mestu sretne veliki broj poslovnih ljudi, razmene ideje, iskustva i uspostave novi kontakti. Očekuje se da će na sajmu učešće uzeti poljoprivredni proizvođači, privredni subjekti čije su delatnosti proizvodnja metalne i plastične galanterije, prerada drveta, hemijska industrija, IT oprema, građevinarstvo, tekstil, obuća, prehrambena industrija, mehanizacija, turizam i ugostiteljstvo, itd.

Između 8. i 10. septembra se gosti očekuju bogatim programom, održavaće se takmičenje u rakiji, stručna savetovanja, kreativne radionice za decu, dečja igraonica kao i tombola.

Prijave učesnika se očekuju do 25. avgusta. Irena Šlingar iz Udruženja poljoprivrednika Bačke Topole objašnjava, da se već prijavilo 150 izlagača. Još uvek je moguće prijaviti se direktno organizatoru ili kod partnerskih organizacija.

Savez agrarnih udruženja Vojvodine zadužen je za pozivanje gostiju iz Rumunije i Slovačke. Partner je i Mađarska trgovinska kuća, na čiju pomoć računaju i brojni mađarski izlagači. Jedna od glavnih donatora je lokalna samouprava Bačke Topole. Gradočelnik Gabor Kišlinder kaže da je ova manifestacija tradicionalna i da po pravilu , u nedelju, treba očekivati više hiljada posetilaca.

Ulaz tokom sva tri dana biti besplatan.

You May Also Like

More From Author