GENERACIJA USPEŠNIH, KOJA ZNA DA BIRA PUT

Estimated read time 2 min read

Za trud i uspeh koji su postigli tokom školovanja u osnovnoj, srednoj i Muzičkoj školi,  je pored Vukove diplome, zahvalnicama i knjigama nagrađeno 53 učenika iz opštine Bačka Topola.

Na prigodnoj svečanosti u sali SO pozdravio ih je predsednik opštine Gabor Kišlinder rekavši da

“Sa ponosom govorimo o još jednoj uspešnoj generaciji učenika koji su na važnoj životnoj prekretnici koji  će  znati  izabrati pravi put, kao što su to i do sada znali dobro raditi. Za njihov neosporan trud i rad imao je samo reči hvale, a nije zaboravio ni njihove roditelje, najbliže članove porodice koji su svaki na svoj način i te kako doprineli da stignu do željenog cilja.”- rekao predsednik opštine Gabor Kišlinder. Uputio im je najiskrenije želje za uspešnu budućnost i da po završetku školovanja se varte u svoj grad i od starijih preuzmu njihova mesta, koja će, siguran je i te kako umeti čvrsto voditi.

Među dobitnicima nagrade je i student medicine na budžetu Milica Kokotović koja u Novi Sad ide puna elana i sa željom da jednoga dana postane uspešan doktor. Želja za uspehom je i kod Lazara Radovanovića, budućeg studenta Poljoprivrednog fakulteta, koji posle studija želi da se zaposli u nekoj od uspešnih kompanija. U programu namenjen najuspešnijim đacima opštine učestvovale su učenice recitatori Sara Fabjanović, Rebeka Sabo, a u muzičkom delu, Žarko Pribaković.

You May Also Like

More From Author