BAČKA TOPOLA- KORONA KAO VIŠA POLITIČKA SILA-PREKID IZBORNIH RADNJI NA SVIM NIVOIMA

Nakon uvođenja vanrednog stanja zbog virusa korona, bačkotopolske političke partije, odlučile su da prekine sa političkim aktivnostima. Sve resurse, kako kažu, stavljaju na raspolaganje štabu za vanredne situacije. . Oni stariji  od 65 godina   su , kako tvrde u kućnom karantinu , dok se se oni mlađi vratili svojim  hobijima  i  osnovnim zanimanjima .
Iz SNS-a pozivaju sve građane opštine da svojom disciplinom i poštovanjem propisanih zdravstvenih mera pomognu da i ovo vanredno stanje prevaziđemo zajedno, da pomognemo svojima i drugima, a da nakon što ova velika opasnost prođe, nastavimo borbu za bolju Srbiju. Potpise podrške gradjana za svoje izborne liste, do prekida svih izbornih radnji, u bačkotopolskoj opštini, prikupili su i predali izbornoj komisiji Srpska napredna stranka, Savez vojvodjanskih Madjara, koalicija-Socijalistička partija Srbije i Jedinstvena Srbija i Srpska radikalna stranka.

– Kao što je Republička izborna komisija najavila, više ne teku nikakve izborne radnje rekao je predsednik Aleksandar Vučič i istakao da više nema nikakvih izbornih rokova.
To je dogovor i ja sam zahvahan svim ljudima koji su pokazali želju da učestvuju na izobrima. Imamo jedinstven stav po tom pitanju. Izbori za nas ne postoje dok se borimo sa koronom. Kada se to završi, sešćemo zajedno i dogovoriti datum izbora – rekao je Vučić, na osnovu razgovora sa predstavnicima izbornih lista.
Kada se završi borba sa ovom najvećom pošasti savremenog sveta od Drugog svetskog rata do sada, da se onda, kako kaže, posvetimo politici i svemu drugom, a do tada tako nešto ne postoji.

You May Also Like

More From Author