OPŠTINA ULOŽILA 2,1 MILION, U TEREN SA VEŠTAČKOM TRAVOM, NA “BABCU”

Za obnovu terena uloženo 2,1 milion dinara iz budžeta

Pofesor Radovan Gardašević iz Školsko tehničkog centra Jožef Šinković zadovoljan je što se u gradu i opštini nastavlja ulaganje u terene i stvaranje materijalno-tehničkih uslova, da pre svega deca budu bezbedna.

Gardašević podseća da je prethodni teren dotrajao jer je gradjen 2008. godine i dobijen je na poklon od Fudbalskog saveza Srbije.

“Opština je mnogo uložio do sada, sagradio je teren sa veštačkom podlogom, ostale su praktične stvari. Da bi se na tom terenu moglo bezbedno igrati moramo imati ogradu još dosta dodataka da bi sve odgovaralo savremenom terenu sa veštačkom travom. Nadam se da će opština od ovog terena napraviti nešto čime će se ponositi, škola, građani jer su to zaslužili- rekao je Gardašević.

Za ovu namenu opredeljeno je 1,5 miliona iz budžeta opštine i 600.000 dinara namenskih sredstava Mesne zajednice Bačka Topola. Teren je u petak pušten u rad.

Gardašević podseća da je prethodni teren dotrajao jer je gradjen 2008. godine i dobijen je na poklon od Fudbalskog saveza Srbije. Pojašnjava da će doprineti kvalitetu izvodjenja nastave fizičkog vaspitanja ali biti baza za razvoj rekreativnog sporta. Ovom prilikom zahvalio predstavnicima opštine pre svega Tomiku Nimrodu koji je kordinirao finansiranje i radove. On je po ko zna koji put istakao da je Bačka Topola grad sporta i šampiona, pa je podsetio sve prisutne da su u ovom gradu prve fudbalske korake napravili šampioni poput Tadića , Žigića….. Dodao je da se nada da će neki novi, mladi fudbaleri koristeći ovaj i druge terene u gradu i okolini, stasati u velike igrača i ponovo u Bačku Topolu doneti titule i medalje sa najvećih svetskih takmičenja.

 – Mnogo nam znači izgradnja ovog terena i to baš na ovom mestu, u sklopu škole, jer je ovo kruna velikog truda koji ulažu svi sportski radnici u Bačkoj Topoli, nakon duže vremena. Tu pre svega mislim na sportski opredeljene ljude  u fudbalu, školi,nekim kolektivima iz sfere privrede. Ovo ide u prilog našim nastojanjima da obezbedimo ulaganja u sportsku infrastrukturu, istakao je profesor Radovan Gardašević 

You May Also Like

More From Author