TSC NADIGRAN U BAČKOTOPOLSKOJ ARENI

U sklopu 14. superligaškog kola na gostovanju partizanovci nadigrali TSC – 3:1 (3:1).Početak drugog poluvremena pripao je domaćima, međutim, oni nisu uspeli da iskoriste svoje šanse.

Sudija: Srđan Jovanović. TSC – Partizan 1:3 (1:3)

STRELCI: Petković u 10. za TSC, a Rikardo u 12. i Terzić u 27. i 35. minutu za Partizan.

TSC: Filipović – Petković, Antonić, Rajković, Krsmanović (od 81. Petrović) – Tomanović, Stojković – Stanojev, Banjac (od 81. Milićević), Stanojlović (od 67. Ratkov) – Zec.

PARTIZAN: Stevanović – Miljković, Miletić, Vujačić, Urošević – Zdjelar, Jojić – Terzić (od 64. Jović), Natho (od 50. Šćekić), Pantić (od 50. Menig) – Rikardo (od 72. Lutovac).

Zadovoljni navijači Partizana

Bačka Topola i velelepna “TSC Arena” po mnogima su bili mesto gde bi Stanojevićeva četa eventualno mogla da poklekne, i od prvog minuta je bilo jasno zbog čega je to tako. Domaćin je krenuo svim silama na favorizovanog rivala, stigao do gola preko Marka Petkovića u devetom minutu, ali više od toga nije mogao. Crno-belima su tri minuta bila potrebna da izjednače, a 18 da preokrenu i trasiraju put ka novom trijumfu, a junak pobede je mladi Nikola Terzić, koji je bio dvostruki strelac.

Prvo poluvreme meča u Bačkoj Topoli bilo je izuzetno sadržajno, sa čak četiri pogotka. Najpre je u devetom minutu vođstvo domaćima doneo Marko Petković, koji je nakon odbrane Stevanovića i pokušaja Rajkovića, loptu poslao u mrežu.

Nije dugo trajala radost TSC-a, pošto je Partizan u narednih petnaestak minuta stigao do preokreta. Crno-beli su dobili vetar u leđa nakon izjednačujućeg gola, a onda je na scenu stupio mladi Nikola Terzić.

Bila je to lepa akcija gostiju, Terzić se odlično ubacio, a lopta je posle njegovo šuta “liznula” stativu i završila u mreži Filipovića.

Isti igrač je i u 36. minutu pogodio mrežu rivala, ovoga puta nakon odbijene lopte posle šuta Natha. TSC je do pauze bio blizu da smanji rezultat, ali je Mihajlo Banjac nakon dobrog driblinga pogodio samo stativu.

Početak drugog poluvremena pripao je domaćima, međutim, oni nisu uspeli da iskoriste svoje šanse.

You May Also Like

More From Author