DODTNO PO 100.000 VATROGASCIMA OPŠTINE

Pored podrške dobijene na javnom konkursu, ostvarili su pravo na dodatne subvencije od po 100.000 dinara, koju mogu koristiti za usavršavanje vatrogasaca i obnovu svoje opreme. Članovi dobrovoljnih vatrogasnih društava u selima prvi su koji izlaze na intervencije i često požare ugase i bez pomoći profesionalaca. Za to su potrebna ispravna i registrovana vozila, gorivo i oprema za vatrogasce.

Ono što BAČKOTOPOLSKIM dobrovoljnim vtrogasnim društvima, za sada nije problem, su članovi, jer se ta tradicija u mnogim selima i porodicama prenosi generacijama. Da bi tako i ostalo u svim društvima ulažu mnogo u rad sa podmlatkom.

Već vek i po dobrovoljni vatrogasci gase požare u BAČKOJ TOPOLI, čime predstavljaju veliku podršku profesionalcima. Ta podrška će biti još veća posledodatne donacije od 100.000 dinara.

“Opšina Bačka Topla će i ubuduće biti velika podrška Dobrovoljnom vatrogasnim društvima, jer njihovu odgovornost prema našim sugrađanima ne smemo ni u jednom momentu zamenariti. Takođe, ovo nije samo jedan vid brige, ovo je jedno veliko ‘hvala’ za sve što rade za bezbednost naše zajednice”, poručio je predsednik opštine ADRIJAN SATMARI..

You May Also Like

More From Author