TRAŽENI OPERATERI NA CNC MAŠINAMA

Sajam zapošljavanja U Bačkoj Topoli je idealna prilika za kompanije da pronađu pravi kadar, kao i da se predstave u najboljem svetlu, da istaknu kvalitete koje vrednuju, ojačaju svoj brend, nađu se u prestižnom društvu, ali i da saznaju nešto više o sebi, kroz interesovanja i pitanja posetilaca. Na manifestaciju je došlo 22 poslodavaca koji su prijavili potrebu za zapošljavanjem preko 230 radnika različitih obrazovnih profila.

Sajam zapošljavanja U bačkoj Topoli je idealna prilika za kompanije da pronađu pravi kadar, kao i da se predstave u najboljem svetlu, da istaknu kvalitete koje vrednuju, ojačaju svoj brend, nađu se u prestižnom društvu, ali i da saznaju nešto više o sebi, kroz interesovanja i pitanja posetilaca. Na manifestaciju je došlo 22 poslodavaca koji su prijavili potrebu za zapošljavanjem preko 230 radnika različitih obrazovnih profila,

Ispostava Nacionalne službe za zapošljavanje u Bačkoj Topoli organizuje aktivnosti u cilju što bolje pripreme kandidata za predstojeću manifestaciju, u okviru kojih nezaposlena lica mogu da se prijave za učešće u obukama za Aktivno traženje posla ili u Klubu za traženje posla (pisanje radne biografije, priprema za intervju sa poslodavcem i ostali saveti).

Predsednk Skupštine opštine saša Srdić ukazao je značaj ove manifestacije jer je to prilika, kako je rekao, za aktivno zapošljavanje velikog broja mladih i siguran put do posla na bazi tražnje u firmama.

 Nezaposlenima je na Sajmu omogućen direktan kontakt sa većim brojem poslodavaca koji imaju potrebu za zapošljavanjem kadrova njihove struke. Tokom razgovora sa poslodavcima, imaju priliku da se predstave, iznesu svoje profesionalne karakteristike, ostave dobar utisak i, što je najvažnije, na istom mestu i u isto vreme lično predaju prijavu za zaposlenje i radnu biografiju za veći broj slobodnih poslova prema vlastitom izboru. U neposrednom kontaktu sa kandidatima, poslodavci preuzimaju radne biografije, obavljaju preliminarne razgovore ili se na licu mesta dogovaraju o uslovima za zapošljavanje – navode iz Nacionalne službe za zapošljavanje.

Traženi su: operateri u proizvodnji sa završenom osnovnom školom u oblasti mašinske, elektro, građevinske, tekstilne i prehrambene industrije, zavarivači, bravari, operateri na CNC mašinama, operateri u proizvodnji proizvoda od plastike i gume, kao i proizvoda električne i elektronske opreme za auto industriju, viljuškaristi, traktoristi, administrativni radnici i konsultanti prodaje, magacioneri, prodavci, radnici obezbeđenja, vozači sa C kategorijom, točioci goriva, kasiri, farbari, stolari, mašinski, elektro i građevinski inženjeri i inženjeri zaštite bilja, agronomi.

You May Also Like

More From Author