NOSILAC IZBORNE LISTE SNS U BAČKOJ TOPOLI LEKAR, TATJANA POPOVIĆ

Srpska napredna stranka sa koalicionim partnerom SPS, predala je sinoć, izbornoj komisiji listu “Aleksandar Vučić – BAČKA TOPOLA sutra” sa oko 450 potpisa podrške za LOKALNE izbore,pod brojem 2. – koji će biti održani 2. juna

Srpska napredna stranka sa koalicionim partnerima predala je danas Gradskoj izbornoj komisiji listu “Aleksandar Vučić – BAČKA TOPOLA sutra” sa oko 450 potpisa podrške za LOKALNE izbore, koji će biti održani 2. juna.

Predsednik opštinskog odbora Saša Srdić, je zahvalio svim građanima koji su dali podršku, kao i koalicionim partnerima na spremnosti da se svako fokusira na zajedničke ciljeve i što je svako odustao od dela stranačkog interesa. Naglasio je  da je lista predata u atmosferi koja je bila jako dobra i s mnogo entuzijazma i ponovio da su ovi izbori daleko iznad lokalnog glasanja, vrednosni i nacionalni izbori na kojima se, kako je istakao, kroz ove izbore, Srbija odlučuje kojim će pravcem krenuti. Zahvalio je dr Tatjani Popović, što je prihvatila da kao sveža snaga bude nosilac liste naprednjaka i ukazao da ima puno poverenje da će dati doprinos dobrom rezultatu SNS-a u Bačkoj Topoli.

 “Potreban broj potpisa skupili smo , u kratkom vremenu, i za nas ta činjenica nije samo tehnički podatak, nego predstavlja i podstrek i motivaciju da na najbolji način iznesemo kampanju koja je pred nama”, rekao je Srdić za BT Public nakon predaje liste.

Naglasio je da je SNS kandidovao dobre ljude, zajedno s koalicionim partnerom. „Naša snaga je u narodu, naša snaga je u građanima. Verujem da je ovo pobednička lista i verujem da će ova lista dobiti podršku najvećeg broja građana Bačke Topole na izborima”, rekao je Srdić. Pozvao je građane opštine da izađu u što većem broju na izbore 2. juna.

„Izbori su festival demokratije, praznični dan. Odlučujemo o našoj kući, odlučujemo o Bačkoj Topoli o Srbiji. Odlučujemo kako želimo da živimo. Odlučujemo kuda i kako vidimo opštinu i Srbiju u narednom periodu. A mi, ponavljam, kandidujemo program za Srbiju, kandidujemo ideju za Srbiju, kandidujemo viziju za Srbiju”, istakao je predsedni opštinskog odbora SNS-a Bačke Topole

You May Also Like

More From Author