SVM BROJ JEDAN NA IZBORIMA ZA LOKAL U BAČKOJ TOPOLI-ADRIJAN SATMARI NOSILAC LISTE

U Bačkoj Topoli su se građani okupili u zgradi Mesne zajednice kako bi svojim potpisom pomogli lokalnu izbornu listu Saveza vojvođanskih Mađara da izađe na izbore za lokalnu samoupravu. Sakupljeno oko 700 potpisa podrške u najkraćem roku. Listu predali prvi opštinskoj izbornoj komisiji.

U Bačkoj Topoli su se građani okupili u zgradi Mesne zajednice kako bi svojim potpisom pomogli lokalnu izbornu listu Saveza vojvođanskih Mađara da izađe na izbore za lokalnu samoupravu. Sakupljeno oko 700 potpisa podrške u najkraćem roku.

Savez vojvođanskih Mađara (SVM) na predstojeće lokalne izbore u vojvođanskim opštinama i gradovima izlazi samostalno kao i u prethodnih 17 godina, saopštio je predsednik SVM Balint Pastor. “Ono što je minimalni cilj je da u onim opštinama u kojima imamo predsednika opštine, te pozicije sačuvamo i u budućnosti. Znači da budemo snaga broj jedan u Bačkoj Topoli, Kanjiži i Senti, a što se tiče svih drugih opština i gradova želimo da imamo što bolji rezultat”, rekao je Pastor.

Uvek mi je bilo važno da podržim političku stranku koja ima vidljive i opipljive rezultate u našem gradu. To doživljavam već nekoliko godina kroz moj posao, da sport ima važnu ulogu u SVM-u, kao i kroz moj drugi posao, a to je da subvencije usmerene na preduzeća su vrlo značajne, a to je apsolutno prisutno poslednjih godina, SVM ima vrlo, vrlo značajnu ulogu u subvencionisanju preduzetnika u Bačkoj Topoli.”- rekla je Ester Hajvert

Adrian Satmari, nosilac liste, SVM, Bačka Topola: „Hteli bi da i dalje igramo odlučujuću ulogu u odlukama koje određuju dalji razvoj i život ove zajednice i sela. U proteklom periodu smo uspeli da realizujemo niz važnih projekata koji poboljšavaju životni standard i kvalitet života celog naselja i njegovih građana, a s tim radom želimo da nastavimo i u budućnosti.”

You May Also Like

More From Author